Krajalnice

Są to urządzenia służące do przygotowania produktów do pizzy (szynka, ser, pieczarki, itp.) lub zestawów sałatek. Gwarantują profesjonalne i bezpieczne przygotowanie zestawów produktów. Wykonane są całkowicie ze stali nierdzewnej. Są łatwe, szybkie i bezpieczne w obsłudze.
Krajalnica - jarzyniarka
220V / 0,55kW
wydajność - 200 kg / godz.
Krajalnica do wędln
220V / 0,2kW
grubość plastrów od 0 do 15 mm.

Tarcze tnące do krajalnic

tarcze.jpg (36526 bytes)

Model Zastosowanie Rozmiar cięcia (mm)
E Do cięcia na plastry np. sera, pieczarek, szynki 1-2-3-4-5-6-8-10-14
H Do wycinania np. frytek z ziemniaków 2,5-4-6-8-10
Z Do wiórkowania np. sera 2-3-4-7
V Do tarcia drobnego np. bułki tartej Do tarcia
B Do wycinania tasiemek (stosuje się z tarczą E) 4-6-8-10
D Do wycinania kostek (stosuje się z tarczą E) 8x8-10x10-12x12-20x20
S Do cięcia na plastry produktów delikatnych 1-2
X Do cięcia na plastry - regulowana Regulacja1-8

14 sierpnia, 2009
polfood@recz.com.pl - informacje