Krajalnice
Są to urządzenia służące do przygotowania produktów do pizzy (szynka, ser, pieczarki, itp.) lub zestawów sałatek. Gwarantują profesjonalne i bezpieczne przygotowanie zestawów produktów. Wykonane są całkowicie ze stali nierdzewnej. Są łatwe, szybkie i bezpieczne w obsłudze. |
Krajalnica -
jarzyniarka 220V / 0,55kW wydajność - 200 kg / godz. |
Krajalnica do wędln 220V / 0,2kW grubość plastrów od 0 do 15 mm. |
Tarcze tnące do krajalnic
Model | Zastosowanie | Rozmiar cięcia (mm) |
E | Do cięcia na plastry np. sera, pieczarek, szynki | 1-2-3-4-5-6-8-10-14 |
H | Do wycinania np. frytek z ziemniaków | 2,5-4-6-8-10 |
Z | Do wiórkowania np. sera | 2-3-4-7 |
V | Do tarcia drobnego np. bułki tartej | Do tarcia |
B | Do wycinania tasiemek (stosuje się z tarczą E) | 4-6-8-10 |
D | Do wycinania kostek (stosuje się z tarczą E) | 8x8-10x10-12x12-20x20 |
S | Do cięcia na plastry produktów delikatnych | 1-2 |
X | Do cięcia na plastry - regulowana | Regulacja1-8 |
14 sierpnia, 2009
polfood@recz.com.pl -
informacje